Apollonia van den Brand • Impresariaat Kunsten
Acts

Apollonia van den Brand

Over deze act

Apollonia van den Brand is een jong talent. In het voorjaar van 2022 zal zij afstuderen aan de opleiding Muziektheater van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Hier heeft zij zanglessen gehad van o.a. gerenommeerd zangdocent Edward Hoepelman. Daarbij heeft zij ook lessen gevolgd in het Pop en Jazz repertoire met als verdieping een onderzoek in Rockeffecten.

Buiten haar Bachelor op Fontys heeft Apollonia ook een tweejarige acteeropleiding in de Meisnermethode gevolgd. Hierdoor is zij niet alleen een zangeres van hoog niveau, met een frisse herkenbare klank, maar ook in staat haar publiek in vervoering te brengen met haar spelmatige vaardigheden.

In februari en maart van 2022 heeft Apollonia al haar eerste hoofdrol in een musical gespeeld. In de Wim Sonneveld zaal van het DeLaMar vertolkte zij de rol van Wendla in de OpusOne productie Spring Awakening. Koen van Dijk, regisseur van deze voorstelling, schreef de volgende woorden over haar: “Ze heeft een prachtige stem, is een sterke actrice en een mooie danseres. Dit is een actrice die hard werkt, enkel de juiste vragen stelt en altijd de productie boven haar ego plaatst.” Over haar préséance schreef Paul Dekker het volgende: “Haar optreden getuigde van de aanwezigheid van een zeer grote stage-charme.” Apollonia is dus niet enkel een breed opgeleid zangers en actrice, ze beschikt ook over het talent om te presenteren en op een publiek in te spelen.

Contact opnemen

Neem contact op over "Apollonia van den Brand" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)