Ira Hoefsmid • Impresariaat Kunsten
Acts

Ira Hoefsmid

Over deze act

Na haar studie aan het AKV|st. Joost is Ira als filmmaker zelfstandig aan de slag gegaan. Voor opdrachtgevers als de NTR, Fontys Hogeschool van de Kunsten en NPO2 heeft ze reportages en korte documentaires gemaakt, die op televisie en op verschillende filmfestivals zijn vertoont. Het uitlichten van mooie individuen door middel van korte documentaire films zorgt voor een echte en inhoudelijke kijk op wat je wilt vertellen, en is daardoor naast autonome documentaire ook mooi promotiemateriaal.

Haar werk kenmerkt zich als rauw, oprecht en verbindend in een visueel spannende stijl, waarbij ze de kijker meeneemt in de belevingswereld en de passie van de hoofdpersonen. Naast haar documentaire en opdrachtwerk is ze ook actief binnen het onderwijs. Ze gelooft dat praten over bewegende beelden, waarmee kinderen en jongeren overspoeld worden in deze tijd, essentieel is om inzicht te creëren in hun mediabeleving. En film is daar een ultiem medium voor!

Hiernaast is ze ook beschikbaar om gastlessen te geven aan alle leeftijden over het maken van video’s, een technische maar simpele uitleg over hoe je binnen je verschillende werkvelden video’s kan maken om een punt over te brengen. Momenteel ontwikkelt ze lessen en workshops binnen de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, waar ze een opleiding volgt. Samen met mijn opleiding tot filmmaker streef ik naar een combinatie van mijn twee passies.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op en dan bespreken we graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Contact opnemen

Neem contact op over "Ira Hoefsmid" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)