Don't Drop Duo • Impresariaat Kunsten
Acts

Don’t Drop Duo

Over deze act

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw volgende festival, feest of evenement? Dan is dit het duo voor u. De naam “Don’t Drop” komt van de zin die vaak de mond van deze performers verlaat.

Deze twee meiden zijn een wervelwind van plezier, gelach en chaos. Met een energie die altijd een glimlach op het gezicht van het publiek tovert, zijn deze twee circusartiesten klaar om plezier te maken. Samen hebben ze het plezier gevonden om de dag van mensen een beetje vrolijker te maken en ze achter te laten met een verlangen naar meer.

Anika en Nynke leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Academie voor Circus en Performance Art in Tilburg. Anika heeft een sterke achtergrond in aerials en Nynke heeft een focus op tightwire. De voorstellingen en tricks veranderen afhankelijk van wat ze kunnen vinden om aan te hangen, te staan of een split te doen. Zowel Anika als Nynke spreken Nederlands en Engels en zijn beschikbaar om basis partner acrobatische workshops te geven aan zowel kinderen als volwassenen.

 

Contact opnemen

Neem contact op over "Don’t Drop Duo" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)