Alena Shu • Impresariaat Kunsten
Acts

Alena Shu

Over deze act

Nog mooier dan het verleggen van grenzen is ze laten vervagen. Voor jazzpianiste, componiste en zangeres Alena Shu zorgt het streven daarnaar voor een niet te stoppen muzikale ontwikkeling. Diep in de Russische Oeral kreeg ze een strenge muzikale opvoeding en begon ze haar carrière als pianiste voor orkesten, big bands en ensembles. Haar verhuizing naar Nederland opende een nieuwe, hele vrije wereld voor haar, met haast ongelimiteerde mogelijkheden aan expressie.

Tijdens de pandemie begon ze met het schrijven van eigen muziek en was haar solocarrière geboren. Geïnspireerd door verschillende combineert ze met haar eigen muzikale project Inner DeLight  door haarzelf geschreven poëzie met zelf gecomponeerde muziek. Haar muziekstukken verpakt in minimalistische arrangementen zijn gebaseerd op hedendaagse jazz en combineren muzikale aderen zoals echo’s van Bachs polyfonie, oosterse motieven en jazzklassiekers.

Ben je op zoek naar sfeervolle en soulvolle act? Dan heb je die met Alena Shu gevonden. Haar muziek valt als een warme deken over je heen.

Contact opnemen

Neem contact op over "Alena Shu" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)