Theaterworkshop op maat • Impresariaat Kunsten
Voorstellingen & Workshops

Theaterworkshop op maat

Over deze voorstelling/workshop

Bent u op zoek naar een theaterworkshop, dan kunt u terecht bij Lieke! Ze gaat met u in gesprek en maakt een op maat gemaakte workshop. Denk aan een kennismaking met theater, waarbij u aan de slag gaat met een aantal basisprincipes van acteren. Kijken, luisteren, incasseren en reageren. Een workshop rondom improvisatie, waarbij u leert wat de do’s en don’ts zijn als u een scène speelt zonder deze voor te bereiden. Of een workshop rondom hoge en lage status. Dit wordt in het theater veel toegepast, maar is ook zeer duidelijk aanwezig in het dagelijks leven. Het maakt u bewust van uw eigen houding tegenover andere mensen en Lieke kan uw tips geven hoe u dit in uw voordeel kunt gebruiken voor zowel werk als privé omstandigheden.

Door haar ervaring als theatermaker en docent is Lieke erg flexibel. Ze werkt graag met verschillende doelgroepen. De workshops zijn passend voor basis of middelbare school, maar ook tijdens een bedrijfsevenement of festival.

In de workshop leert u op een nieuwe manier samenwerken met collega’s of klasgenoten. U kruipt in de rol van verschillende personages en u wordt uitgedaagd om buiten uw comfort zone te treden. Lieke is goed in het vormen van een prettige en veilige sfeer waardoor iedereen aan het einde van de les meer durft dan aan het begin.

Lieke staat te poppelen om uw bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of schoolworkshop vorm te geven.

Contact opnemen

Neem contact op over "Theaterworkshop op maat" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)