Jolanda Bazzi • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Jolanda Bazzi is een danser en entertainer in hart en nieren en getraind in een brede range aan stijlen. Het maakt haar niet of om floorwork, acrobatiek, jazz, show of contemporary gaat. Jolanda heeft de skills, enthousiasme en energie om het allemaal tot in de puntjes uit te voeren.

Die brede oriëntatie zorgde ook al voor een mooie lijst aan ervaring. Zo speelde ze een voorname rol in abstracte, moderne dansstukken en was ze ook al verantwoordelijk voor het hosten en entertainen bij optredens van artiesten als Bizzey en Jeroen van der Boom.

Voor ‘The Lady in the Dark’- uitgeroepen tot Opera van het Jaar 2022 – werkte ze samen met de choreografen Guilherme Miotto en Denden Karadeniz en tourde ze door Nederland en Luxemburg.

Jolanda vindt het fantastisch om moderne dans en contemporary invloeden te mengen met indrukwekkende acrobatische trucs. Ook freestylen op hiphop en afro-muziek spreekt haar erg aan.

Je bent ongetwijfeld nieuwsgierig geworden naar wat moves. Check hieronder haar compilatievideo en verzameling foto’s en zie hoe Jolanda haar publiek meeneemt op een reis langs al het moois dat dans te bieden heeft.

Contact opnemen

Neem contact op over "Jolanda Bazzi" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)