Jolanda Bazzi • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Jolanda Bazzi is opgegroeid in de turn- en ritmische gymnastiek hal. Hierbij heeft ze met haar coaches op nationaal en internationaal level meegedaan en de daarbij behorende medailles gewonnen in de RG wereld.

Op 17-jarige leeftijd besloot ze om het roer om te gooien en te auditeren voor een dansdocent opleiding in het Friese Leeuwarden. Na de auditie was een nieuwe passie geboren. Na 4 jaar leren dansen, lesgeven en dansevenementen georganiseerd te hebben groeide haar passie voor dans meer en meer. Na haar hart te volgen is heeft ze auditie gedaan bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten Contemporary Urban in Tilburg en vormde zij zich tot de expressieve contemporary floorwork danser met acrobatische en urban invloeden. Ze wordt dan ook geïnspireerd door alle dansstijlen van hiphop tot ballet.

Jolanda heeft gewerkt met vele verschillende choreografen en fantastische theater stukken mogen performen met onder andere de Spaanse Diego Sinniger, Elias Lazaridis – Sidi Larbi, LIoyd Marengo en Denden Karadeniz.

Mensen raken, haar gevoel uitten en haar kunst delen met een publiek is wat ze het liefst doet! Bent u benieuwd naar wat ze in huis heeft? Onderstaand bekijk je de compilatie.

Contact opnemen

Neem contact op over "Jolanda Bazzi" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)