Leire Froufe Vigara • Impresariaat Kunsten
Acts

Leire Froufe Vigara

Over deze act

Leire begon haar reis op zeer jonge leeftijd door middel van dansen. Ze trainde hip hop en vele andere dansstijlen zoals hedendaags, salsa of bachata. Ze houdt ervan choreografieën te maken voor zichzelf en voor groepen en houdt ervan gevoelens uit te drukken door middel van haar beweging.

Ze paaldanst nu al vele jaren, treedt op bij diverse evenementen, clubs en doet internationaal mee aan wedstrijden. Ze is ook een gediplomeerd paaldansinstructrice. Ze houdt van de mogelijkheden van paaldansen en vindt het heerlijk om zich uit te drukken in al haar dimensies, van meer hedendaags tot exotisch op grote hakken.

Uiteindelijk belandde ze in het circus en werd het haar passie. Bewegen in de lucht is wat ze het beste kan. Ze heeft ervaring in de meeste aerials en heeft Corde Lisse (luchttouw) professioneel getraind. Verder heeft ze ervaring met het optreden op flying pole. Momenteel is ze Chinese Pole Artist bij ACAPA en houdt ervan om voorstellingen te maken met veel muzikaliteit en dans erin.

Ze is beschikbaar voor optredens en ook voor het geven van workshops voor alle leeftijden. Ze is een flexibele artieste en heeft acts voor allerlei gelegenheden. Ook beschikt ze over een eigen danspaal, die ze mee kan nemen en binnen 10 minuten klaar kan maken. Bekijk de onderstaande video’s om een goede indruk te krijgen.

Contact opnemen

Neem contact op over "Leire Froufe Vigara" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)