Hilde de Jong • Impresariaat Kunsten

Over deze act

“Het gaat me allemaal wat te snel. En ik snap het allemaal wel. Maar even pauze of even terug. Want het gaat me allemaal even iets te vlug.”

Gewapend met een ukelele, in bezit van een unieke kijk op de wereld en met een repertoire aan humoristische en gevoelige nummers en gedichten speelde kleinkunstenares en theatermaker Hilde de Jong al in het Theater De Boemel, in de Kraakkelder van De Nieuwe Vorst en verschillende Tilburgse cafés zoals Café Berlijn en Cul de Sac.

Hilde maakt voorstellingen vol zelfspot en maatschappelijke kritiek waar ze haar liedjes speelt en op charismatische wijze aan elkaar praat met leuke anekdotes, korte sketches en mooie gedichten. Met onderwerpen als de snelheid van het leven, vrouw en queer zijn, mentale gezondheid en verliefd worden op homoseksuele mannen of heteroseksuele vrouwen, gebruikt ze humor en haar eigen leven om herkenbare situaties te schetsen voor het publiek. Of zoals het Brabants Dagblad haar citeerde: “Ik zing liedjes, speel op mijn ukelele en tussendoor klets ik wat. En dan hoop ik dat mensen dat dan leuk vinden.”

Contact opnemen

Neem contact op over "Hilde de Jong" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)