Tessa Kraijer • Impresariaat Kunsten
Acts

Tessa Kraijer

Over deze act

Als afgestudeerd journalist is Tessa altijd benieuwd naar wat mensen drijft. Het theater is de perfecte plek om deze fascinatie kwijt te kunnen. Ze verdiept zich in een onderwerp en vertaalt dit naar een performance om zo het onzichtbare zichtbaar te maken. Ze heeft een voorliefde voor licht en besteed graag aandacht aan mooie toneelbeelden. Hierin zoek ik naar diepere lagen en symboliek. Door haar ervaring in de journalistiek vindt ze het interessant om video in te zetten in theater, maar ook andere kunstvormen. Theater is voor haar de plek van verbinding, dus ze werkt graag samen met mensen die een eigen expertise hebben.

Op dit moment speelt ze zelf nog in een interdisciplinaire voorstelling, genaamd ‘Ik wil geen hond zijn’. Daarnaast is Tessa ook regie-assistent bij een semi-professionele productie van Theaterschool Utrecht. Als freelancer is ze werkzaam als video-editor bij het regionale nieuws.

Tessa wilt graag voor publiek zorgen dat ze een onderwerp vanuit een totaal nieuwe hoek kunnen ervaren. Theater kan ervoor zorgen dat we dingen kunnen beleven met ons lijf, met ons gevoel en dat we even uit ons hoofd gaan. Dit probeert ze te bereiken met performances. Tevens ontwikkelt ze ook op maat gemaakt workshops, waarin ze klanten kan helpen die vastlopen met denken. Door theater hiervoor in te zetten helpt dit om de normale gedachtegang even los te laten en het van een andere kant te bekijken.

Tessa is te boeken voor workshops in video maken, maar ook als host, interviewer of presentatrice. Door de combinatie van ervaring in de journalistiek en in het theater kan ik zowel voor camera als op een podium presenteren. Ze staat graag op het podium om een avond aan elkaar te praten en nog liever vraagt ze samen met het publiek een gast het hemd van het lijf.

Contact opnemen

Neem contact op over "Tessa Kraijer" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)