Jamie de Heus • Impresariaat Kunsten
Acts

Jamie de Heus

Over deze act

Jamie de Heus is een hedendaagse urban danseres met een rauwe, krachtige bewegingsstijl. Ze speelt met dynamiek, muzikaliteit en storytelling, wat haar tot een sterke en veelzijdige performer maakt.

In de afgelopen periode heeft Jamie haar talenten laten zien in verschillende projecten. Zo is ze danseres bij Dalton Jansen zijn dansgezelschap BLACK BIRDS, maakte ze deel uit van de interdisciplinaire voorstelling Geldval waarvoor ze samenwerkte met een spoken word artiest, en trad ze op in diverse stukken van Theater Rotterdam, Acteursgroep Wunderbaum, Come Together (9), en On Board Amsterdam.

Naast haar uitvoerende werk heeft Jamie ook grote ambities als choreografe en dansdocente. Met vijf jaar ervaring in het lesgeven aan verschillende leeftijden en stijlen is ze bedreven in het ontwikkelen van choreografieën. Jamie streeft ernaar om vaker grotere stukken te creëren vanuit een artistiek perspectief.

Jamie de Heus is een hardwerkende, loyale artiest met een open mentaliteit. Haar flexibiliteit, diversiteit en professionaliteit maken haar een waardevolle toevoeging aan elk project in de danswereld.

Contact opnemen

Neem contact op over "Jamie de Heus" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)