Wie ben IK? • Impresariaat Kunsten

Wie ben IK?

Marieke Machado-Veekens – projectleider

Enthousiast, ondernemend, overtuigend en communicatief sterk, met klassieke muziek als grootste passie!

Als senior Projectleider is Marieke het gezicht en aanspreekpunt van het Impresariaat, waarbij ze bemiddelt tussen (potentiële) opdrachtgevers en (oud) studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). Dit houdt in dat ze initiatieven neemt ter voorbereiding, ondersteuning en ontwikkeling van de beroepspraktijk van studenten van verschillende disciplines van FHK.

Naast Impresariaat Kunsten is Marieke, alumnus Fontys Conservatorium, nog actief als klarinettist en dirigent van een jeugdorkest en sinds maart 2019 als Zakelijk Leider verbonden aan het strijkorkest Kamerata Zuid te Tilburg. Deze combinatie van werkzaamheden geeft haar energie en uitdaging om elke dag weer met veel plezier aan de slag te gaan.

Rhiannon Coolen – communicatie- en projectmedewerker

Creatief, enthousiast en altijd in voor een uitdaging.

Als communicatie- en projectmedewerker van Impresariaat Kunsten is Rhiannon er voor alle marketing & (online)communicatie oplossingen, nieuwe aanvragen en toffe projecten. Als contactpersoon voor zowel de klant als de student is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal ze zorgen voor de beste invulling van een evenement. Bij Impresariaat Kunsten pakken we de opdrachten aan met een bak enthousiasme en brengen we het tot een mooi resultaat!

Naast haar werk bij Impresariaat Kunsten is Rhiannon actief als freelance fotograaf wat zorgt voor een perfecte balans in haar werkzaamheden, waardoor iedere dag weer een mooi avontuur is.

Jessica Betram – Stagiaire organisatie en conceptontwikkeling

Een gedreven, creatieve en betrokken beelddenker met een passie voor fotografie.

Als stagiaire bij Impresariaat Kunsten houdt Jessica zich bezig met de organisatie van projecten en conceptontwikkeling. In haar studie voor docent Beeldende kunst en Vormgeving staan educatieve vaardigheden en cultuur centraal. Dit wordt versterkt door haar achtergrond in pedagogiek en fotografie.

Naast haar drukke studie en stage fotografeert Jessica graag en is ze iedere dag creatief bezig. Fietsend en wandelend brengt ze veel tijd door in de natuur.

Bestuur Impresariaat Kunsten

Van links naar rechts

Jur van der Lecq
Karen Neervoort
Hans Krosse