Wie ben IK?

 

Marieke Machado-Veekens – projectleider

Enthousiast, overtuigend en sociaal. Als projectleider is Marieke het gezicht van het IK én aanspreekpunt voor (potentiële) opdrachtgevers. Naast projectleider is Marieke ook zelf musicus en dirigent, en het is die combinatie die haar enorm veel energie, uitdaging en plezier geeft.

Verslaafd aan Netflix en Vifit. Allergisch voor appels en traagheid. Verliefd op het geluid van de zee en componist Brahms.

Conny van de Nobelen – (financiële) administratie

Een perfectionist, die altijd de puntjes op de i én de streepjes door de t zet. Als administratief medewerker van het IK is Conny er voor alle financiële en contractuele vragen, antwoorden, tips en tricks. Conny staat bekend als een rustige werker, maar vergis je niet: als ze als musicus het podium betreedt, dan beweegt ze mee met het muzikale gevoel!

Verslaafd aan misdaadromans en misdaadseries. Allergisch voor mensen die liegen. Verliefd op El Arce de Noé van Oscar Navarro.

Rhiannon Coolen – communicatie- en projectmedewerker

Creatief, enthousiast en in voor een uitdaging. Als communicatie- en projectmedewerker van het IK is Rhiannon er voor alle marketing & communicatie oplossingen, nieuwe aanvragen en toffe projecten.

Verslaafd aan lekker eten en water. Allergisch voor hardlopen. Verliefd op de natuur en avontuur.

 

Bestuur Impresariaat Kunsten

Van links naar rechts

Jur van der Lecq
Karen Neervoort
Hans Krosse