Wie ben IK?

Marieke Machado-Veekens
projectleider

Enthousiast, overtuigend en sociaal. Als projectleider is Marieke het gezicht van het IK én aanspreekpunt voor (potentiële) opdrachtgevers. Naast projectleider is Marieke ook zelf musicus en dirigent, en het is die combinatie die haar enorm veel energie, uitdaging en plezier geeft.

Verslaafd aan Netflix en Vifit. Allergisch voor appels en traagheid. Verliefd op het geluid van de zee en componist Brahms.

Conny van de Nobelen
(financiële) administratie

Een perfectionist, die altijd de puntjes op de i én de streepjes door de t zet. Als administratief medewerker van het IK is Conny er voor alle financiële en contractuele vragen, antwoorden, tips en tricks. Conny staat bekend als een rustige werker, maar vergis je niet: als ze als musicus het podium betreedt, dan beweegt ze mee met het muzikale gevoel!

Verslaafd aan misdaadromans en misdaadseries. Allergisch voor mensen die liegen. Verliefd op El Arce de Noé van Oscar Navarro.

Sofie de Leede
marketing & communicatie

Voor alle marketing- en publiciteitsoplossingen op de korte én lange termijn, voor zowel (potentiële) opdrachtgevers als het getalenteerde aanbod is Sofie ‘your girl’. Met een vlotte pen schrijft ze met gemak teksten voor de (online) kanalen, maar ook voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategische plannen kun je bij haar terecht.

Verslaafd aan Netflix en Spotify. Allergisch voor haar kat. Verliefd op alles wat BOG. maakt.