Wie ben IK? • Impresariaat Kunsten

Wie ben IK?

Marieke Machado-Veekens – projectleider

Enthousiast, ondernemend, overtuigend en communicatief sterk, met klassieke muziek als grootste passie!

Als senior Projectleider is Marieke het gezicht en aanspreekpunt van het Impresariaat, waarbij ze bemiddelt tussen (potentiële) opdrachtgevers en (oud) studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). Dit houdt in dat ze initiatieven neemt ter voorbereiding, ondersteuning en ontwikkeling van de beroepspraktijk van studenten van verschillende disciplines van FHK.

Naast Impresariaat Kunsten is Marieke, alumnus Fontys Conservatorium, nog actief als dirigent van twee jeugdorkesten en sinds maart 2019 als Zakelijk Leider verbonden aan het strijkorkest Kamerata Zuid te Tilburg. Deze combinatie van werkzaamheden geeft haar energie en uitdaging om elke dag weer met veel plezier aan de slag te gaan.

Rhiannon Coolen – project- en communicatiemedewerker

Creatief, enthousiast en altijd in voor een uitdaging.

Als project- en communicatiemedewerker van Impresariaat Kunsten is Rhiannon er voor alle marketing & (online)communicatie oplossingen, nieuwe aanvragen en toffe projecten. Als contactpersoon voor zowel de klant als de student is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal ze zorgen voor de beste invulling van een evenement. Ze pakt opdrachten aan met een bak enthousiasme en brengt ze tot een mooi resultaat!

Naast haar werk bij Impresariaat Kunsten is Rhiannon ook werkzaam als projectleider bij het evenemententeam van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en actief als freelance fotograaf wat zorgt voor een perfecte balans in haar werkzaamheden.

Bestuur Impresariaat Kunsten

Van links naar rechts

Jur van der Lecq
Karen Neervoort
Hans Krosse