Dagmar van Dijk • Impresariaat Kunsten

Over deze act

In Dagmar haar dans zijn veel verschillende invloeden van stijlen terug te vinden. De meest voorkomende stijlen in haar dans zijn hip hop, house, popping, vloerwerk en vooral met waacking experimenteert ze veel. Deze fusie van stijlen kan benoemd worden als experimenteel of contemporary.

Ondanks dat Dagmar het zeer belangrijk vindt de herkomst van een stijl goed te kennen en te respecteren, vindt ze het nog belangrijker dat dans iets zegt, dat het een expressie is en dat het oprecht is. Dans is een vorm van communicatie van binnenuit, en Dagmar gelooft dat daar de kracht van dans ligt. Of het nu gaat om een visie versterken of dat het een volle theaterproductie betreft: in dans kunnen we simpelweg gezien worden in onze kwetsbare volledigheid en daarin vinden we connectie. Dat is terug te vinden in Dagmar haar dans.

Dagmar heeft ervaring met werken met choreografen, zoals voor Samadhi Dance Company en met projecten als Kunst in de Kamer. Ook als maker heeft ze ervaring voor verschillende projecten en competities als onder andere Kunstbende.

Contact opnemen

Neem contact op over "Dagmar van Dijk" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)