BECKY • Impresariaat Kunsten
Voorstellingen & Workshops

BECKY

Over deze voorstelling/workshop

BECKY staat voor jezelf zijn zonder je te verontschuldigen. Vrouwen en meiden die naast elkaar durven te staan in volle glorie, zonder anderen daarmee weg te duwen. Ze is danstheater over ruimte innemen zonder te haten.” Hoe nemen we eigenlijk ruimte in? Iets dat zijn oorsprong vindt en ons terug brengt naar daar waar wij nog geen vrouw, maar een meisje zijn. Ligt het patriarchaat tijdperk nou eindelijk eens achter ons? Of blijft het voor altijd zijn stempel drukken op hoe we naar meisjes en de vrouw kijken? Wij zijn geen rebellerende feministen, maar we willen wel ons gevoel aan je kwijt. Een duet dat je uitnodigt voor een dialoog.

Nine en Rosanna laten zichzelf zien in alle eerlijkheid en inspireren zo hun publiek om dit ook te doen. BECKY weerspiegelt daarmee een nieuw soort feminisme dat past in deze tijd.

Credits: Choreografie en performance: FRANKIEgoesFRANK | Nine Rab & Rosanna ter Steege Muziek, sound: Yassine Belghanch Trailer: Unframed Visuals Eindregie: Studio Lisah & Tegest Fotografie: Continuouss Visuals | Daniel Nicoletti Gesteund door: Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Gravin van Bylandt Stichting, Stichting fonds voor de geld- en effectenhandel

Contact opnemen

Neem contact op over "BECKY" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)