Origins Duo • Impresariaat Kunsten
Acts

Origins Duo

Over deze act

Origins Duo is een piano- en fluitduo van Lisa Maria Blanco en Claudia Veloso, Cubaanse musici die in Nederland wonen en hun masteropleiding volgen aan Codarts en de Fontys Academy of the Arts. Dit dynamische klassieke duo brengt een veelzijdige muzikale benadering, omarmt een breed scala aan stijlen, componisten, emoties, geeft een krachtige energie op het podium en verbindt muziek uit Cuba met de rest van de wereld en vice versa.

Flexibiliteit is een belangrijke kracht van het duo. Zo staan ze open voor samenwerking met gastartiesten, experimenteren met nieuw repertoire en het combineren van andere kunsten om een onvergetelijke concertervaring te creëren. Origins Duo zorgt ervoor dat ieder in het publiek zijn/haar/hen favoriete muziekstijl in hun muziek kan vinden; en wie weet: misschien dans je wel een traditionele Cubaanse dans!

Als solist, in kamermuziekverband en als orkestmusici hebben ze beiden al op een groot aantal podia in Cuba en Nederland gespeeld. Ook speelden ze al meerdere keren samen als duo toen ze in Havana woonden en werkten ze aan verschillende projecten samen in de klassieke muziekwereld van Havana . Het leven zelf bracht ze weer samen om aan de andere kant van de wereld Origins Duo op te richten ter ere van hun Cubaanse roots.

Contact opnemen

Neem contact op over "Origins Duo" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)