AL ALMA • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Het internationale trio AL ALMA, Spaans voor ‘naar de ziel’, zorgt voor een flinke dosis Wanderlust en neemt haar publiek mee op een muzikaal avontuur vol Zuid-Amerikaanse, Midden-Oosterse, Australische en Siciliaanse invloeden.

De reis van AL ALMA startte bij de Nederlands-Canadese singer-songwriter Maaike Girardin. Op een zonovergoten Siciliaans strand ontmoette zij de Siciliaanse gitarist Alberto Ammendolia. Dit duo werd al snel aangevuld met de Noors-Spaanse violiste Alba Vivaldi Huuse en AL ALMA, een folky-country trio met roots in Nederland, Canada, Sicilië, Noorwegen en Spanje, was een feit.

AL ALMA neemt je op intieme wijze mee langs kwetsbare liedjes en krachtige spoken word-passages die recht uit de ziel lijken te komen. Girardin geeft je een persoonlijk inkijkje in haar groei naar volwassenheid en de zoektocht naar identiteit als vrouw met een dubbele nationaliteit. Ook schuwt ze het doorbreken van taboes niet, en behandelt ze thema’s die veel vrouwen raken, zoals onzekerheid en seksueel geweld.

Het trio voert niet alleen hun eigen composities uit, maar brengt ook een set met covers waarin ze hun unieke folky-country stempel drukken op tijdloze nummers. Ideaal om een warme, ontspannen sfeer te creëren tijdens speciale gelegenheden!

Contact opnemen

Neem contact op over "AL ALMA" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)