Louise Boitelle • Impresariaat Kunsten
Acts

Louise Boitelle

Over deze act

Leven, beleven en zijn. Samen met het publiek deel ik de ruimte en delen wij een moment van dans. Heb jij een tof evenement, een intieme setting of een andere situatie waar jij meegenomen wilt worden, entertainment wilt hebben, een verhaal wilt delen of simpel wil genieten van dans? We gaan samen in gesprek en zoeken of creëren een passende performance. Hieronder al wat voorbeelden

Louise Boitelle is een natuurlijke performer en vind het belangrijk om dicht bij het mens zijn te blijven. Door middel van dans geeft zij haar publiek een kijkje in wie zij is en neemt ze u mee in een verhaal.

Improvisatie performance
Een improvisatie act kan op vele verschillende manieren plaats vinden. Heb je een tof/ emotioneel of gek idee? Louise gaat graag in gesprek. Voorbeelden zijn: Improviseren dans naast een storyteller, kunstwerk, dj of muziekartiest.

Duet
Er kan een al bestaand duet voorgedragen worden of een duet gecreëerd op woorden/onderwerpen of intenties. Kijk voor een impressie de filmpjes onderstaand.

Groepsperformance
Een groepsstuk geeft dezelfde opties als een duet. Deze moeten nog gecreëerd worden. Vind je een van de duetten op YouTube tof? Deze kunnen ook uitgebreid worden naar een groep.

Op maat gemaakt voor de locatie
Er kan een stuk gecreëerd worden op en met een locatie. Of er kan locatie werk plaats vinden waarbij de dansers reageren op de participanten.

 

Contact opnemen

Neem contact op over "Louise Boitelle" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)