Martijn Schipper • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Dans wordt vaak gezien als abstract en moeilijk te begrijpen. Martijn probeert dans voor iedereen aantrekkelijk, interessant en verstaanbaar te maken. Hij wil mensen door middel van dans vermaken, maar ook laten nadenken.

Martijn begon al op jonge leeftijd met dansen in de stijl jazz, al snel begon hij met andere stijlen zoals ballet en modern. Daarnaast heeft hij enkele jaren urban, ballroom en latin lessen gevolgd. In 2018 startte hij met de contemporary dansopleiding aan Fontys hogeschool voor de kunsten. Hier ontwikkelt hij zich als uitvoerend danser in hedendaagse dansvormen.

Martijn heeft ervaring in diverse werkvelden binnen het vakgebied. Zo heeft hij deelgenomen aan verschillende tv-programma’s, heeft hij projecten met dans in de publieke ruimte gedaan en heeft hij verschillende optredens verzorgd in theaters. Daarnaast is hij ook geïnteresseerd in choreograferen en de discipline dans in film. Sinds enkele maanden creëert hij verschillende dansvideo’s die hij deelt op zijn persoonlijke social media kanalen.

Door zijn ervaringen en brede opleiding creëert hij voor iedere gelegenheid een passende voorstelling. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de onderstaande beelden voor een impressie.

Contact opnemen

Neem contact op over "Martijn Schipper" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)