Jip Verdellen • Impresariaat Kunsten
Acts

Jip Verdellen

Over deze act

Pas kortgeleden voltooide multi-talent Jip Verdellen haar opleiding Muziektheater. Toch heeft ze in korte tijd al veel musical-ervaring opgedaan. Zo studeerde ze in 2022 af aan de met haar eigen bewerking van de musical Cabaret: Sally Bowles. 2022 was sowieso een succesvol jaar voor Jip, want ze was ook te zien als Anna in de musical Spring Awakening van OpusOne (genomineerd  voor beste kleine musical) en was ze regie-assistent/understudy in de musical Lokroep, de eerste #metoo musical in Nederland.

Ook is Jip werkzaam geweest bij Musicalmakers, waar ze samen met andere acteurs de voorstelling [Werktitel] heeft gemaakt. Afgelopen zomer stond ze voor de voorstelling Het was Zondag in het Zuiden van Toneelgroep Maastricht op de planken.

Al deze ervaringen zorgen ervoor dat Jip over een breed repertoire van musical en kleinkust-muziek beschikt. Denk hierbij aan Wende Snijders, Brigitte Kaandorp maar ook aan oud-musical repertoire uit Carrousel, West Side Story, Cabaret en uit huidige popmusicals als Dear Evan Hanssen. Deze muziek brengt ze dan ook graag ten gehore in solovorm of in groepsverband.

Contact opnemen

Neem contact op over "Jip Verdellen" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)