Samenwerken met Storm • Impresariaat Kunsten
Voorstellingen & Workshops

Samenwerken met Storm

Over deze voorstelling/workshop

Voor een theaterworkshop waarin samenwerken centraal staat kunt u bij Storm terecht! Storm is een energieke theatermaker en docent. Hij werkt graag vanuit humor en plezier en zoekt dit ook op bij de mensen. Doordat hij tijdens zijn studie bij veel verschillende projecten is betrokken, heeft hij ervaring met verschillende doelgroepen en is hij erg flexibel.

In de workshop wordt er gebruik gemaakt van theateroefeningen die gaan over samen naar elkaar luisteren, samen een groep vormen op de vloer en samen de energie opzoeken. Vanuit deze oefeningen gaan jullie zelf scenes maken en deze ook aan elkaar presenteren Hierbij kun hierbij denken aan:

  • Concentratie oefeningen waarbij je elkaar nauwkeurig moet volgen
  • Improvisatie oefeningen waarbij je als groep situaties uitspeelt
  • Scenes maken vanuit dat wat jullie zelf energie geeft

Door de workshop kom je als groep samen. Doordat theater een beroep doet op samenwerken, zal je als groep hier veel over leren. Je leert naar elkaar te luisteren en elkaar te volgen, je ervaart hoe het is om je grenzen te verleggen binnen een groep. Met veel plezier zal je nieuwe kanten van je groepsgenoten ontdekken!

De workshop is passend voor een brede doelgroep. Voor middelbare scholieren, studenten, bedrijven, festivals, zangkoren of verenigingen. Storm kan de workshop helemaal op maat maken. Daarnaast is de workshop ook makkelijk inzetbaar aangezien er geen attributen of dergelijken voor nodig zijn

Contact opnemen

Neem contact op over "Samenwerken met Storm" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)