De Klungelige Kerstelfjes • Impresariaat Kunsten
Acts

De Klungelige Kerstelfjes

Over deze act

De vrolijke, ietwat klungelige kerstelfjes staan elke kerst weer voor je klaar om een lach op je gezicht te toveren. Ze dansen, huppelen rond, gaan het mimende gesprek met je aan en versieren de cadeaus aan de lopende band. Deze op maat gemaakte straattheater performance is geschikt voor elk evenement, feest of gelegenheid. De elfjes passen zich graag aan jouw vraag aan.

Over de act:

  • De kerstelven zijn mimende acteurs. Ze praten niet en communiceren via hun eigen creatieve wegen, wat vaak tot jolige acties leidt.
  • De act is een interactieve performance waar het publiek in meegenomen wordt. Het is een feestje voor zowel jong als oud!
  • De act is zo groot of klein te boeken als je zelf wilt. Op dit moment zijn er maximaal 5 elven te boeken (en uiteraard minimaal 1). Wil je ons boeken voor een groter evenement? Op dit moment zijn we het team aan het uitbreiden dus schroom niet om contact op te nemen!
  • Toe aan een extraatje? Je kunt naast de elven ook een illusionist bijboeken die kleine trucs uitvoert voor kinderen, collega’s en vrienden.

Contact opnemen

Neem contact op over "De Klungelige Kerstelfjes" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)