Ar-Jane • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Ar-Jane is de artiestennaam van singer-songwriter Arjanne Beukers, een ambitieuze twintiger uit Zuid-Limburg. Haar carrière begon in 2016 toen ze eigen nummers begon te schrijven en voor het eerst optrad. In de jaren daarop startte ze o.a. met haar studie aan de Tilburgse Rockacademie, won ze de regiofinale van Kunstbende én won ze de Limburgse wedstrijd Frontstage in 2020. “Kippenvel’’ was vaak de reactie. Dat is precies wat Ar-Jane wil bereiken, mensen zich verbonden laten voelen door middel van eerlijke teksten, op melodieën die troost bieden.

Na vele optredens als soloartiest, heeft ze inmiddels ook haar melancholische popmuziek verder ontwikkeld met een band waardoor ze haar kenmerkende puurheid nog meer diepgang geeft. Geïnspireerd door artiesten zoals Aurora, London Grammar, Phoebe Bridgers & Lana Del Rey, geeft Ar-Jane een kijkje in haar wereld door middel van haar gevoelige, dromerige stem.

Ar-Jane past goed bij verschillende settings en speelt zowel veel eigen werk solo op piano, met band of in een kleinere bezetting. Covers zijn ook mogelijk (solo).

Contact opnemen

Neem contact op over "Ar-Jane" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)