STRX • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Vanaf het moment dat muziekproductie op 13-jarige leeftijd zijn leven overnam was STRX (‘strix’) standvastig om een succesvolle DJ en producer te worden. Zijn drive om deze droom werkelijkheid te maken had tot gevolg dat hij op 17-jarige leeftijd stopte met zijn Gymnasiumopleiding, waarna hij meteen werd aangenomen op FHK Rockacademie. Zijn missie? De luisteraar persoonlijk raken en meeslepen in zijn verhaal, door gebruik te maken van spanning en ontlading.

STRX produceert hybrid trap, trap en future bass, waarbij hij vaak meerdere genres combineert tot éen nummer. De basis van zijn sound is gevormd door zijn decennium ervaring met het bespelen van de drums, met als resultaat zware, strakke beats met complexe arrangementen en fills. STRX’ tracks zijn bovendien te herkennen door de intense, ‘bass-heavy’ breaks, het gebruik van atmospherische sounds, etnische instrumenten en energieke drops. Vanwege zijn unieke en creatieve producties is werk van STRX reeds opgepikt door artiesten zoals Afrojack en KSHMR.

In zijn energieke sets (bestemd voor festivals en clubs) draait STRX harde trapmuziek (hybrid trap, festival trap), evenals dubstep en psytrance. Met zijn sets vertelt hij een verhaal waarin hij speelt met spanning en ontlading. STRX wordt erkend vanwege zijn creatieve mixing en live arrangementen.

Contact opnemen

Neem contact op over "STRX" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)