Isabelle Jennes • Impresariaat Kunsten
Acts

Isabelle Jennes

Over deze act

Isabelle Jennes is een ervaren klassieke zangeres uit Zuid-Limburg. Op een jonge leeftijd zong zij in de opera “La Bohème” (Puccini) en speelde zij de kat in the opera “Brundibár” (Krása). Samen met Opera Zuid tourde zij hiermee door heel Nederland en Luxemburg. Vanaf dat moment wist zij dat zij een operazangeres wilde worden.

Isabelle ontwikkelt zich in razend tempo. Zo studeert ze klassieke zang op het conservatorium van Tilburg, wordt ze gecoacht door Margriet van Reisen en Sinan Vural en volgde ze al masterclasses bij Ernst Daniël Smid, Elsina Jansen, Maarten Koningsberger en Claron McFadden. Ook volgde ze onder begeleiding van Stefano Patarino een Blended Intensive Programme (BiP) aan het conservatorium Cesare Pollini in Padova.

Naast deze indrukwekkende opsomming van educatie, coaching en masterclasses groeit ook haar podiumervaring in gestaag tempo. Zo heeft het publiek van het Internationaal Lied Festival in Mei 2022 in Zeist al genoten van haar zang. Ook vertolkte Isabelle in de operaproducties van het conservatorium de rol van second woman in “Dido & Aeneas” (Purcell) en Drusilla in “L’incoronazione Di Poppea” (Monteverdi). In de onderstaande video vertoont zij Händels “V’adoro pupille, saette D’amore” in het Muziekgebouw Eindhoven.

Met haar ervaring en passie voor klassieke muziek kijkt Isabelle ernaar uit om met haar repertoire – bestaande uit prachtige aria’s en The classics of classical Music – van uw event een prachtige gebeurtenis te maken.

Contact opnemen

Neem contact op over "Isabelle Jennes" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)