Melle & Mees • Impresariaat Kunsten
Voorstellingen & Workshops

Melle & Mees

Over deze voorstelling/workshop

Mees en Melle kijken elke dag opnieuw met grote ogen naar de wereld. Maar op een dag vertrekken ze van hun vertrouwde plek, omdat het niet meer is wat het ooit geweest is. De zoektocht naar een nieuwe wereld begint vol goede moed. Maar aan het begin van deze voorstelling weten ze het niet meer. Alle plekken zijn vies en vuil. Overal ligt afval, zijn overstromingen of hittegolven. Het is te koud of te warm en het ruikt er niet zo lekker.

Ze zitten in een zwart gat. Letterlijk. Om hen heen is niets te zien, behalve een grote gapende ruimte. Ze beginnen luidop te dromen van een wereld waar het ruikt naar suikerspinnen en waar ze elke dag op wolkjes kunnen lopen. Tot ze plots op het idee komen om die wereld ook écht te maken. Er is nu een plek, dus waarom niet?

Samen met het publiek gaan ze aan de slag om de ruimte om te toveren naar de mooiste plek op aarde: de wereld van Melle en Mees.

Klinken Melle & Mees als een leuk duo, maar heb je geen plek voor een voorstelling? Ze maken ook acts op maat, dus laat het ons gerust weten!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Contact opnemen

Neem contact op over "Melle & Mees" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)