De Kunstbus | Quiet Tilburg • Impresariaat Kunsten
Nieuws

De Kunstbus | Quiet Tilburg

In samenwerking met Quiet Tilburg

In 2021 gingen wij een mooie samenwerking aan met Quiet Tilburg. We zetten diverse projecten op en één daarvan is de Kunstbus.

In de Coronatijd reden wij met de Kunstbus door Tilburg om diverse Quiet-members bij hun eigen woonplek te verblijden met een privéconcert, en hoe! het was een bijzondere dag vol met geluksmomenten.

Tijdens dit project werkten we samen met 5 muziekstudenten: Tessa Meester, Mick Stender, Lieke op ’t Roodt
Ook zie gaven aan dat het heel goed voelde om met hun eigen talent iets terug te kunnen doen voor een ander. Daarnaast hadden ze natuurlijk in Coronatijd niet meer opgetreden, dus zowel voor de Quiet-member als de student wat het even een uitlaatklep.

Hartverwarmende reacties
Een van de gelukkigen was Elize die een mini-concert ontving van artiest Mick Stender (zie onderstaande video): “Super. Ik voelde me bijna jarig. En fijn dat ik het kon delen met de buurt. Even opvrolijken. Mijn gemoed was de hele dag goed. Blij. Vrolijk. Dankjewel!”. De members konden genieten van optredens van singer-songwriters tot een klassiek strijktrio. Ook de betrokken studenten waren voldaan: “we werden overladen met hartverwarmende reacties. Ontzettend mooi om te zien hoeveel muziek kan betekenen voor mensen”