Nevertheless • Impresariaat Kunsten
Acts

Nevertheless

Over deze act

De driekoppige indie-pop band genaamd Nevertheless, bestaande uit Nora van Mill (vocals en gitaar), Deni IJpenga (vocals en keys) en Loes Visser (vocals en gitaar), is vol energie uit de startblokken geschoten. De dames ontmoetten elkaar op de Tilburgse muziekfabriek de Rockacademie. Hier bloeide hun relatie als klasgenoten al snel uit tot beste vriendinnen en uiteindelijk tot bandleden. 

Met rijke meerstemmige arrangementen kleuren de meiden als engelen bij elkaar. Zo kreeg Nevertheless haar publiek muisstil tijdens Rockacademies’ befaamde Performing Night in 013. Dit optreden sprak zo tot de verbeelding dat het trio de kans kreeg om eigen muziek op te nemen in Volver Studio in Tilburg, we kunnen de eerste release van Nevertheless dan ook spoedig verwachten.

Met de eerste eigen tracks op zak ambiëren de dames shows tijdens de Popronde en Noorderslag. Als het aan muziekrecensent Jean Paul Heck ligt gaat dit de dames van Nevertheless zeker lukken: “Wat de dames Loes Visser, Deni IJpenga en Nora van Mill lieten horen, zorgden voor een muisstille zaal. Het pianospel is fraai, de arrangementen prachtig. Daarna is er goed nagedacht over de afwisseling van de solopartijen. Hoogtepunt was het a-capella gezongen stuk bij de start van een nummer. Invloeden van gospel, country, pop, het kwam allemaal voorbij.”

Contact opnemen

Neem contact op over "Nevertheless" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)