MAGU • Impresariaat Kunsten

Over deze act

MAGU (Maia Steinberg) is een componist, singer-songwriter, dichter, illustrator en sound healer geboren in Montevideo, Uruguay, gevestigd in Europa. Sinds haar jeugd maakt ze liedjes en gedichten, begeleid door piano. Haar liedjes zitten vol poëtische verhalen en betekenisvolle boodschappen die ze vanuit haar levenservaring verteld, allemaal gezongen in het Spaans en beïnvloed door haar Latijns-Amerikaanse roots.

Ook heeft ze veel muziek gemaakt voor korte films, videogames, theaterstukken en verschillende soorten interdisciplinaire projecten. Veel van haar composities en liedjes zijn bekroond met lokale en internationale prijzen. Ze heeft ook deelgenomen aan verschillende muzikale projecten waaronder operaproducties, wereldmuziekfestivals en -concerten, hedendaagse workshops en vele andere, zowel in Uruguay als in Europa.

Bezig met humanitaire doelen, heeft MAGU “ProjectA” gecreëerd, een project dat tot doel heeft een betere wereld te creëren door middel van kunst. Naast haar muzikaliteit heeft Maia ook een grote collectie illustraties en gedichten, en heeft ze verschillende poëziewedstrijden gewonnen. Ze heeft onlangs haar eerste EP “Canciones que plantan flores” (liedjes die bloemen planten) uitgebracht en haar eerste poëzie- en illustratieboek, met Editorial Bernavil “Versos desde el alma” (Verzen uit de ziel).

Contact opnemen

Neem contact op over "MAGU" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)