Maaike & Alberto • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt verborgen gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar. Maaike nodigt je uit om haar fysieke en emotionele reizen opnieuw mee te maken, maar dan nu via haar poëtische teksten en folky gitaarspel. In de afgelopen jaren heeft Maaike mogen spelen op podia over de wereld waaronder in Israël, Vietnam en Australië. Ze werkte samen met vele muzikanten van verschillende nationaliteiten en genres. Optredens in de Zweedse ambassade in Hanoi en in de Blue Note Jazz Club in Milaan zijn momenten waar zij trots op terugkijkt.

Ze heeft meerdere prijzen gewonnen op de Artist Voice Music-conferentie in Italië. Zomer 2019 keerde ze terug naar Nederland om zich fulltime aan haar muziek te wijden in combinatie met haar studie Songwriting aan de Rockacademie. Afgelopen zomer deden ze mee aan de nationale finale van Tour Music Fest in Rome. En momenteel werkt Maaike aan haar debuutalbum met Italiaanse gitarist Alberto Ammendolia die dit jaar zal uitkomen. Haar ambitie is om met haar muziek zoveel mogelijk zielen te raken, en de connectie tussen de mensen te laten herbeleven.

Wilt u Maaike graag boeken voor uw gelegenheid? Van een huiskamerconcert tot een festival, Maaike is breed inzetbaar. Ze spelen graag eigen werk en hebben daarnaast ook 2 uur repertoire aan covers.

Bezetting:

  • Solo
  • Duo
  • Band

Reviews

Dit is wat een kunstenaar doet

Ze heeft iets persoonlijks. Zij laat je kennismaken met haar wereld. Ze is naakt en deelt haar emoties. Zij deelt
wie zij werkelijk is. Het klinkt niet als iemand anders. Zij is alleen Maaike. Dit is wat een kunstenaar doet.

Dariana Koumanova Directeur van het Sanremo Festival Orkest

Contact opnemen

Neem contact op over "Maaike & Alberto" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)