Maaike Girardin • Impresariaat Kunsten
Acts

Maaike Girardin

Over deze act

Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt onbesproken gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar. Een uitnodiging om haar fysieke en emotionele reizen mee te mogen maken, maar dan via haar poëtische teksten en folky gitaarspel.
Gekarakteriseerd door nostalgie, wanderlust, spiritualiteit en liefde heeft haar sound een authentiek, maar vooral toegankelijk geluid. Een sound waardoor je het gevoel krijgt dat je op avontuur bent en zin krijgt om je auto in stappen zonder te weten
waar je naartoe gaat.

In de afgelopen jaren heeft Maaike mogen spelen op podia over de wereld waaronder in Israël, Vietnam en Australië. Ze werkte samen met vele muzikanten van verschillende nationaliteiten en genres. Optredens in de Zweedse ambassade in Hanoi en in de Blue Note Jazz Club in Milaan, KRANG Festival in Hengelo, Circolo festival in Tilburg en Wonderest festival in Hongarije zijn momenten waar zij trots op terugkijkt.

Ze heeft meerdere prijzen gewonnen op de Artist Voice Music-conferentie in Italië, en afgelopen zomer deden ze mee aan de nationale finale van Tour Music Fest in Rome. In 2019 keerde ze terug naar Nederland om zich fulltime aan haar muziek te wijden in combinatie met haar studie Songwriting aan de Rockacademie. Op het moment is ze bezig met het uitbrengen van haar debuut EP “On my Way”.

Gitaar: Alberto Ammendolia (Italië)
Bas: Tom Baartmans (Nederland)
Drums: Luc Schmeets (Nederland)
Koren: Noa Paulusse (Nederland)

Contact opnemen

Neem contact op over "Maaike Girardin" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)