Laura van der Kloet • Impresariaat Kunsten
Acts

Laura van der Kloet

Over deze act

Laura is een getalenteerd harpiste die haar publiek wil laten ervaren hoe veelzijdig de harp kan zijn. Toen ze zes jaar oud was, werd Laura van der Kloet betoverd door de klank van de harp tijdens het eerste concert dat ze bezocht. Sindsdien was het haar droom om zich te ontwikkelen tot professioneel harpiste. Ze begon met haar eerste harplessen op de muziekschool toen ze acht jaar oud was. Sinds 2019 studeert ze aan de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg onder Ernestine Stoop.

Laura beheerst een zeer breed repertoire, van stukken uit de barok tot moderne harpmuziek. Ze speelt onder andere klassieke werken uit de barok van Scarlatti en Bach, impressionistische werken van Tournier, en tango’s van Piazzolla. Laura heeft zowel ervaring als soliste en als begeleider, en kan daarnaast ook voor een muzikale omlijsting zorgen.

Kortom, Laura is een veelzijdige harpiste die iedere gelegenheid kan betoveren met haar muzikaliteit.

Reviews

De bewoners hebben het er nog steeds over!

9

Alles is naar wens verlopen het was echt mooi! De bewoners hebben echt genoten er was vooral na de pauze en serene rust. Laura heeft het echt goed gedaan de bewoners hebben het er nog over. Ook mooi dat ze over zich zelf vertelde.

St. Jozefoord uit Nuland

Contact opnemen

Neem contact op over "Laura van der Kloet" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)