Voorstellingen

Operafabriek

Over deze voorstelling

De Operafabriek presenteert een bewerking van Così fan Tutte die zo waarachtig geacteerd wordt dat deze klassieker van W.A. Mozart een heel nieuw leven ingeblazen wordt. Zes zanger/acteurs zingen dit muzikale hoogtepunt uit het operarepertoire niet alleen prachtig, maar spelen de komische situaties ook oprecht en genuanceerd uit. Bovendien leggen ze met hun ingeleefde spel ook de diepere lagen bloot en onthullen daarmee thema’s die na twee eeuwen nog steeds actueel zijn.

Deze grappige en ontroerende voorstelling over de ontnuchtering van de geïdealiseerde liefde van twee jonge stellen sprak al menig operaleek aan. Een veelgehoorde opmerking was: "Ik hou normaal niet zo van opera, maar dit heeft me van het begin tot het einde kunnen boeien!" De oorspronkelijke Così fan tutte is ingekort tot een uur en een kwartier en hier en daar voorzien van Nederlandse spreekteksten. Het verhaal houdt vaart zonder plat te worden. De jonge leeftijd van de zangers maakt de geromantiseerde kalverliefde van de personages zeer geloofwaardig.

• Cosi fan tutte is ook geschikt als schoolvoorstelling (vanaf 14 jaar) en kan in combinatie met twee workshops worden afgenomen.

Contact opnemen

Neem contact op over "Operafabriek" and we'll get back to you shortly.
Gegevens aanvrager