Voorstellingen & Workshops

Peeled Collective

Over deze voorstelling/workshop

Peeled Collective is een dans/theater collectief bestaande uit drie dansers: Roberta Ceginskaite, Emma Hanekroot and Emma Versluys. Het collectief is ontstaan vanuit de wens om ervaringen te delen op een eerlijke manier. Een wens om laag voor laag af te pellen totdat ze een kwetsbare staat van zijn bereiken. Ze dompelen zich onder in deze staat om hem vervolgens te kunnen delen.  Peeled staat voor kwetsbaarheid en een belofte om het nooit beter te weten dan de mensen om hen heen omdat ze vanuit hun persoonlijke perspectieven werken. Met deze missie nodigen ze het publiek uit om deel te nemen in een uitwisseling van kwetsbare gesprekken. Omdat het collectief dit op een eerlijke en persoonlijke manier doet, voelt het publiek zich veilig hieraan deel te nemen.

Meat met Meet

Meat met Meet is een dans productie die gaat over nieuwe mensen ontmoeten, het opnieuw ontmoeten van elkaar en de verwachtingen die daarbij komen kijken. Ontmoetingen zijn een integraal deel van onze sociale groei. Wij merken dat de fysieke handeling van ontmoetingen langzaamaan wordt opgeheven. We worden steeds meer afhankelijk van technologie. Dit zorgt ervoor dat het heel gemakkelijk is om in het dagelijks leven jezelf te isoleren. Dit is iets zorgelijks, vinden wij. Door hier met een vleugje humor naar te kijken, creeren we herkenbare situaties en andere perspectieven die op hun beurt zorgen voor verbinding bij ons publiek.

Met deze voorstelling willen ze de absurditeit van zo’n ontmoeting benadrukken, om zo de humor aan te moedigen die we vaak wegstoppen. Het stuk is verschillende ruimtes uitvoerbaar.

Contact opnemen

Neem contact op over "Peeled Collective" and we'll get back to you shortly.
Gegevens aanvrager
Wensen aanvraag (indien bekend)