1,5 meter aanbod • Impresariaat Kunsten
Nieuws

1,5 meter aanbod

Ook binnen Impresariaat Kunsten zijn wij erg druk bezig met de huidige situatie omtrent het Coronavirus. Wij vinden het ontzettend belangrijk om elkaar nu te steunen in deze onzekere tijden en wij zetten gezondheid bovenaan. We volgen dan ook strikt de regels die worden opgelegd door de Overheid en het RIVM.

Hoewel de maatregelen nog een tijd kunnen duren, kijken wij ook graag met een positieve blik vooruit. Er gaat een moment komen waarin werknemers weer samen op kantoor komen, alle kinderen/jongeren weer naar school mogen en misschien een eerste kleinschalig evenement (met voldoende afstand) mogelijk is. Voor deze momenten hebben wij een specifiek aanbod ontwikkeld. Kunst brengt ons samen, het is ontzettend belangrijk voor de ziel: het gaat over verbondenheid, troost, gedeeld plezier, erkenning en herkenning en zorgt in deze moeilijke tijden voor afleiding en een uitlaatklep.

Klik op de onderstaande linkjes voor meer informatie over het aanbod:

Mocht u zelf een ander idee hebben hoe onze talenten een bijdrage kunnen leveren aan een event dan is dit natuurlijk bespreekbaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we samen in gesprek om te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Take care en stay safe!

Team Impresariaat Kunsten