Sven Van De Voorde • Impresariaat Kunsten
Acts

Sven Van De Voorde

Over deze act

De muzikale hokjes voorbij! Klarinettist en accordeonist Sven Van De Voorde groeide op met Franse chanson en musette, studeerde jazz op het conservatorium van Gent, speelde in Helsinki klezmer met het Doina Klezmer-ensemble, was eerste klarinettist van het Lahti Symphony Orchestra en nam een cd op met Braziliaanse jazz. Hij stond al op menig podium in Europa, China en Japan, en richtte samen met pianist-componist Mathias Coppens ondertussen ook nog de kamermuziekensembles deCompagnie en Tetragonist op. Stilzitten doet Sven niet, maar prachtige muziek maken wel! Staat deze duizendpoot binnenkort voor jouw publiek?

Reviews

Passie en gedrevenheid

8

Accordeonist Sven Van De Voorde beet de spits af van ons benefietconcert en zette meteen de toon voor de middag. Met passie en gedrevenheid heeft hij ons meegenomen langs musetten en Tango's, van klassiek tot modern. Vooral zijn uitleg na het optreden over de nummers gaf zijn gedrevenheid weer. In de pauze was hij het onderwerp van gesprek.

Graag willen wij als Lionsclub de Meijerij onze dank en bewondering uitspreken voor Sven en de andere artiesten die gespeeld hebben bij het benefietconcert van onze Lionsclub. Zoals een van de bezoekers het zo mooi verwoordde: wat een verrassend en onverwachte mooie middag is het geweest. Kortom een fantastisch geslaagd event dat meteen om een vervolg "schreeuwt". Heel erg bedankt voor jullie bemiddeling en het mee "componeren" van deze middag.

Leo van de Wouw Lionsclub de Meierij

Contact opnemen

Neem contact op over "Sven Van De Voorde" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)