Suit Up! • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Geef je feest, receptie, bruiloft of diner dat extra beetje klasse met live muziek van Suit Up!, altijd netjes gekleed en van uitstekende kwaliteit. Ook in het theater of in een concert zetting komt de muziek van Suit Up! helemaal tot zijn recht. Met de muziek in de stijl van Frank Sinatra, Michael Bublé, Jamie Cullum, Gregory Porter en vele andere jazzlegendes. Van de mooiste ballads tot de heerlijkste swing nummers, het komt allemaal voorbij in het repertoire van Suit Up!

Suit Up! is een initiatief van Guimar van der Weele, de zanger die met zijn warme stemgeluid iedereen weet te betoveren en Bob Tonglet, die als jazzy pianist de mooiste klanken uit te piano weet te halen en zo samen met Guimar een fantastische sfeer weet neer te zetten. Zij zullen zich in de grotere bezettingen vergezellen met muzikanten van top niveau. 

Het leuke aan Suit Up! is dat ze te boeken zijn in verschillende bezettingen. Wilt u een duo, trio, kwartet, kwintet of een hele big band? Alles is mogelijk en wordt voor u op maat gemaakt. Neem gerust contact op en we zullen de mogelijkheden met je bespreken.

Contact opnemen

Neem contact op over "Suit Up!" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)