Online performance • Impresariaat Kunsten
Acts

Online performance

Over deze act

Wanneer je van de ene online meeting in de andere online meeting stapt is het fijn als je een keer wordt verrast. Door een muzikale performance toe te voegen aan een event wordt het digitaal nét wat frisser, mooier en leuker! En laat dat nou hetgeen zijn wat iedereen op dit moment wel kan gebruiken. Dus organiseer je binnenkort een online event of wil je jouw collega’s, studenten of vrienden verrassen met een online performance? Wij helpen je graag!

Met het divers en professioneel cultureel aanbod geven we jouw online event een positieve boost. We zorgen ervoor dat het publiek zich, ondanks de afstand, toch met elkaar verbonden voelt. We kunnen bijvoorbeeld een muzikale opening verzorgen, het optreden inzetten als energizer tussen het overleg door of juist zorgen voor een geluksmoment bij de afsluiting.

Het aanbod bestaat uit de talentvolle studenten en alumni van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Wanneer je met ons samenwerkt draag je bij aan hun ontwikkeling tot cultureel ondernemer. Wat je daarvoor terugkrijgt? Een professionele online performance van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs en erg snel geleverd. Maandag een vraag? Dezelfde week nog geregeld!

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan de onderstaande video’s >

Contact opnemen

Neem contact op over "Online performance" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)