Nina Verharen • Impresariaat Kunsten

Over deze act

Geboren eind jaren negentig, maar muzikaal meer een kind van de jaren zestig en zeventig. Maak kennis met Nina Verharen, een jonge singer- songwriter met een ambitie om de wereld te veroveren met haar muziek. Van kinds af aan groeide ze op met artiesten varierend van Dusty Springfield tot The Beatles én bij het horen van deze laatste band was een nieuwe liefde geboren.

Nadat haar vader haar voor het eerst gitaarles gaf, begon de passie om zelf muziek te maken langzaam te groeien, maar deze kwam pas écht tot leven toen Nina ook zélf erbij ging zingen. Hier kwamen de drie elementen samen om samen één geheel te worden. De liefde voor muziek, de kracht van gitaarspel als drager van de boodschap én de stem om het verhaal af te ronden. Door middel van covers én eigen nummers brengt Nina een performance die je even mee terug in de tijd neemt. Want van welke generatie je ook bent, muziek is én blijft tijdloos…

Nina speelde afgelopen jaren op tientallen plekken varierend van Gebouw-T en de Maagd tot grote evenementen als Beek Live en PopMonument. Onlangs heeft ze haar debut EP “A Song I Don’t Know” uitgebracht, deze is te beluisteren via Spotify, Deezer, iTunes en GooglePlay! Momenteel werkt ze hard aan meer eigen muziek, studeert ze Muziekeducatie aan het Conservatorium én speelt ze solo op diverse podia.

Contact opnemen

Neem contact op over "Nina Verharen" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)