Duo for a While • Impresariaat Kunsten
Acts

Duo for a While

Over deze act

Sinds september 2017 vormen Hanna de Bruin en Manon Berendschot het Duo for a While. Ze leerden elkaar kennen tijdens de vooropleiding van het conservatorium Tilburg (tegenwoordig AMPA). Wat begon als gezellig samen spelen is uitgebreid tot een ambitieus muzikaal duo.

Inmiddels studeert Hanna aan het Royal Conservatoire of Schotland in Glasgow en Manon aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Online houden zij contact over de muziek. Bovendien wordt er hard gerepeteerd wanneer ze allebei in Nederland zijn.

Duo for a While werkt graag samen met hedendaagse componisten. In 2019 schreef componiste Eveline Vervliet speciaal voor het duo de mini opera ‘Jamie’s superquick (Vegan) Hummus’, waarbij muziek en koken zich met elkaar vermengden. in 2021 werkten ze samen met Lucas Wiegerink aan zijn ‘Pueritia et senectus secundum Stultitiam’.

Het duo werd gecoacht door o.a. Ruud Huibregts en volgde masterclasses bij o.a. Margreet Honig, Anne Le Bozec en Rixt van der Kooij. Samen speelden Hanna en Manon al op veel verschillende podia en in april 2021 wonnen zij de tweede prijs in de Fontys Willem Twee Kamermuziekwedstrijd.

Het Duo for a While biedt u graag ‘for a While’ een ontsnapping aan het drukke dagelijkse leven.

Contact opnemen

Neem contact op over "Duo for a While" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)