Andiamo Trio • Impresariaat Kunsten
Acts

Andiamo Trio

Over deze act

Het Andiamo Trio bestaat uit drie talentvolle musici: Marieke van der Lee (klarinet), Dionne Nijsten (cello) en Stein van Eden (piano). Gedreven door de buitengewone schoonheid van de samenstelling van hun instrumenten en de passie voor de klassieke kamermuziek, gaan ze een breed repertoire te lijf. Waar de drie musici samen al vaker in duo’s met wisselende samenstelling optraden, wordt nu het uitgebreide triorepertoire verkend. Dat neemt de luisteraar van Beethoven langs Brahms naar Zemlinsky.

Bezetting
Klarinet: Marieke van der Lee
Cello: Dionne Nijsten
Piano: Stein van Eden

Reviews

Een intieme sfeer

8

Het Andiamo Trio met klarinet cello en piano gaf een mooi idee van de kwaliteit van deze artiesten en maakte de zaal tot een intieme kamer. Hele mooie reacties van het publiek.

Graag willen wij als Lionsclub de Meijerij onze dank en bewondering uitspreken voor het Andiamo Trio en de andere artiesten die gespeeld hebben bij het benefietconcert van onze Lionsclub. Zoals een van de bezoekers het zo mooi verwoordde: wat een verrassend en onverwachte mooie middag is het geweest. Kortom een fantastisch geslaagd event dat meteen om een vervolg "schreeuwt". Heel erg bedankt voor jullie bemiddeling en het mee "componeren" van deze middag.

Leo van de Wouw Lionsclub de Meierij

Contact opnemen

Neem contact op over "Andiamo Trio" and we'll get back to you shortly.

    Gegevens aanvrager
    Wensen aanvraag (indien bekend)